Instagram

ЕКСКЛУЗИВНА ПРЕТПРОДАЖБА : Златна пирамида 99€ 69€ + рачно потпишана порака од Исидора!

Image Alt

Продавница

ЗЛАТНАТА ПИРАМИДА во лимитирано издание

249

Категорија:

Опис

Рачно изработената златна пирамида во ограничен број примероци не е само посебна по тоа што е обложена со златни ливчиња, коишто на овој предмет му даваат исклучителна естетска вредност и посебност, туку во себе содржи и полускапоцен камен од Перу, со исклучителна убавина и префинетост со посебни енергетски значења.
Самите картички со пораки кога ќе ги изложиме на посебниот држач на пирамидата, можат да се користат како емотивна зен формула за душата за тој ден, а исто така можеме да ги користиме и како шпил на мудрости и знаења кој може да ни даде конкретен одговор по принципот на синхроницитет и по системот на Jи Џинг. Златните енергетски пирамиди со картичките за тајните на љубовта се изработени рачно и во лимитирана серија.

Во претпродажба само до 25 Октомври