Instagram

ЕКСКЛУЗИВНА ПРЕТПРОДАЖБА : Златна пирамида 99€ 69€ + рачно потпишана порака од Исидора!

a

Златната пирамида има мистична функција на прочистување на енергетските вибрации во просторот. Пирамидата ги содржи тајните пораки и гностичкото иницијациско знаење на законите и реалноста на универзумот, кои може многу да ни помогнат во секоја ситуација – кога го почнуваме денот или кога и да се соочуваме со конкретен предизвик. Пирамидата исто така ни помага постојано да работиме на себе да ја подигнуваме свесноста и да ја зголемуваме љубовта.

Пријавете се за да ги добиете нашите новости и промоции

© Copyright 2019. All Rights Reserved.

Следете не’